ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Έχει η αγάπη, η γενναιοδωρία και η οικογένεια, όρια που σταματούν με την αναπηρία;-ΒΙΝΤΕΟ

1095813
Η οικογένεια Ντένεχυ, είναι ένα περήφανο παράδειγμα ενός σπιτιού με 9 παιδιά, τα έξι υιοθετημένα και από κάθε γωνιά της γης! Ο Μάικ και η Σάρον είχαν σκοπό στη ζωή τους να επενδύσουν στην επαγγελματική τους καριέρα και να κάνουν το πολύ 3 παιδιά. Όταν η σχέση τους με το Θεό έγινε πιο βαθιά, αποφάσισαν ότι θέλουν να βοηθήσουν παιδιά που δε θα είχαν αλλιώς σπίτι ή οικογένεια. Παιδιά με αναπηρία και ιδιαιτερότητες που δυστυχώς είναι πιο δύσκολο για αυτά να υιοθετηθούν.
1095816
Η ιστορία ξεκίνησε όταν είδαν τη φωτογραφία ενός αγοριού χωρίς χέρια από τη Ρουμανία να αναζητά απελπισμένα σπίτι. Ταξίδεψαν στην Ανατολική Ευρώπη και εκεί έγιναν οι διακανονισμοί και ο Τζωρτζ έγινε το πρώτο νέο μέλος. Η οικογένεια του Τζωρτζ τον ήθελε όμως δεν είχαν τους οικονομικούς πόρους για να τον στηρίξουν και θεώρησαν ότι κάλο είναι να πάει σε ορφανοτροφείο. Άλλωστε στη Ρουμανία είναι μια κοινή προκατάληψη ότι παιδιά με παραμορφώσεις κουβαλούν μια κατάρα.
Αφότου έπεισαν την οικογένεια του ότι δεν τον ήθελαν για τα όργανα του η άλλον σκοπό, γύρισε μαζί τους πίσω στην Αμερική. Προσέλαβαν ένα θεραπευτή ώστε να βοηθήσει τον Τζωρτζ να αναπτύξει ευκαμψία στα δάχτυλα των ποδιών και αυτό του έδωσε με επιτυχία μια νέα διέξοδο για τη ζωή.
1095815
Αποφάσισαν να συνεχίσουν τις υιοθεσίες και έτσι η οικογένεια μεγάλωσε. Κάθε παιδί και μια διαφορετική ιστορία. Όμως κάθε ιστορία, έγινε κομμάτι αυτής της δυνατής οικογένειας. Που άλλαξαν τον τρόπο σκέψης και ζωής τους, ως γονείς, για να προσφέρουν μια μεγάλη αγκαλιά σε όσα περισσότερα παιδιά μπορούν, ανεξαρτήτως καταγωγής και φυσικής κατάστασης.
πηγη :newsitamea-   ηλιας βογιατζης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.