ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Η σκληρή αλήθεια για την αναπηρία, κάντε την υπέρβαση!-ΒΙΝΤΕΟ

 

Πως είναι να βολεύεσαι λόγω της αναπηρίας σου; Μήπως υπάρχει μια σιωπηλή συμφωνία και κανείς δε λέει την αλήθεια; Είναι φόβος ότι δε θέλουν να κάνουν την υπέρβαση να βγουν προς τα έξω;
Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης θα έλεγα πως δίνει τις απαντήσεις σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα. Μιλά για τη ζωή με αναπηρία, εάν υπάρχει δε μπορώ ή δε θέλω. Σε μια μικρής διάρκειας συνέντευξη δίνει το παράδειγμα σε όλα τα άτομα με αναπηρία, ότι μπορούν να βγουν, να εργαστούν και να ζήσουν!
Αναφέρεται και στο βασικό ρόλο των γονέων και το πώς η συμπεριφορά τους επηρεάζει τα παιδιά με αναπηρία και ¨φτιάχνει¨ το χαρακτήρα τους, ώστε όσο μεγαλώνουν να μη διεκδικούν και να μην ζητούν ότι πραγματικά θέλουν!
 


 
 
Email: iliasvogiatzis@gmail.com πηγη :newsitamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.