ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Παλεύει με την ψυχή του

wrestle_1411600934396_8389462_ver1.0_640_480
Στην πόλη Μαρς της Πενσιλβάνια καμαρώνουν για τον 13χρονο τυφλό παλαιστή που το καλοκαίρι κυριάρχησε στο περιφερειακό σχολικό πρωτάθλημα. Χωρίς να βλέπει τέλειωσε τη σεζόν με ρεκόρ 10 νικών και 1 ήττας απέναντι σε αντιπάλους που βλέπουν κανονικά, με τους προπονητές του να λένε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο, το οποίο μπορεί να ακολουθήσει καριέρα στην πάλη και να διακριθεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα.
Ο Μαξ προσπαθεί να ζει μία φυσιολογική ζωή. Με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο του, τον Σιλ, μετακινείται χωρίς πρόβλημα στους δρόμους για να πάει στην προπόνηση. Εκεί συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες. Τρέχει ακουμπώντας τον συναθλητή που βρίσκεται δίπλα του και όταν μπαίνει στο ταπί εντυπωσιάζει με την τεχνική του και τη δύναμη που σηκώνει τους αντιπάλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.