ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Νόμιζε ότι ήταν έγκυος αλλά είχε καρκίνο

e326728bc29 
Η Σόνια ήταν περήφανη που θα γινόταν μητέρα για δεύτερη φορά αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν ίχνος του μωρού
 Η πληγωμένη μητέρα στην πραγματικότητα είχε χτυπηθεί από μία σπάνια μορφή καρκίνου.
Όταν η 39χρονη πήγε στο γιατρό για τον πρώτο της υπέρηχο, ο γιατρός δεν μπορούσε να εντοπίσει πουθενά το μωρό. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις της είπαν ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή της ασθένειας όπου τα καρκινικά κύτταρα αναπτύσσονται στον τράχηλο της.

Η Σόνια έμεινε άφωνη όταν της είπαν ότι τα ωάρια της εξελίσσονταν σε μία μάζα κυττάρων που ενδεχομένως ήταν καρκινικά.
«Ήταν ένα σοκ. Πριν λίγο καιρό είχα χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο ενώ και ο πατέρας μου είχε πρόσφατα διαγνωσθεί με την ασθένεια. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είχαμε και οι τρεις τη συγκεκριμένη αρρώστια.» δήλωσε η Σόνια.
Με την κατάλληλη χημειοθεραπεία όμως η Σόνια έγινε γρήγορα καλά και ανυπομονεί να ξανασφίξει στην αγκαλιά της το γιο της.
ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.