ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Οδηγούσε το αυτοκίνητο της γυναίκας του και λάμβανε… επίδομα τυφλότητας!!!

23
Συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία ένας 78χρονος, ο οποίος αν και είχε ανανεώσει την άδεια ικανότητας οδήγησης, έχοντας κριθεί οφθαλμολογικά ικανός, λάμβανε επίδομα τυφλότητας από δήμο της Δυτικής Αττικής. Μάλιστα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο της συζύγου του.
Ειδικότερα, ο 78χρονος συνταξιούχος λάμβανε, από το 2005 μέχρι σήμερα, μηνιαίο επίδομα τυφλότητας, περίπου 320 ευρώ από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου της Δυτικής Αττικής.
Όπως προέκυψε, το συνολικό ποσό που πιστώθηκε στον λογαριασμό του δικαιούχου έως και τον Δεκέμβριο 2014, ανέρχεται στις 36.234 ευρώ. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.