ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τα καταστήματα για τα δωρεάν λαπτοπ ή tablet με την Ψηφιακή Αλληλεγγύη

ae50f76b232025b4275c9ae70d6bb259_L1
Τα εμπορικά καταστήματα που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Ψηφιακή Αλληλεγγύη προκειμένου να παρέχουν δωρεαν λαπτοπ ή tablet και internet σε 289.300 δικαιούχους που έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα e-inclusion.gr. Η κοινοποίηση των καταστημάτων αφορά εμπορικές επιχειρήσεις που είτε έχουν ενταχθεί μεμονομένα είτε είναι καταστήματα Franchisee αλυσίδων πώλησης ηλεκτρονικών ειδών.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Ψηφιακή Αλληλεγγύη e-inclusion.gr, με το Πρόγραμμα «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» ανακοινώνεται η ένταξη των Παρόχων, οι οποίοι μετά από έλεγχο των αιτήσεών τους κρίθηκαν ότι πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στο Πρόγραμμα. Οι Πάροχοι αυτοί έχουν δικαίωμα υποβολής των προσφορών τους μέχρι 23 Ιανουαρίου 2015 όπως ορίζεται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της 5ης Ιανουαρίου 2015 με αρ. Πρωτ: 267 που δημοσιεύτηκε από το ΤΕΕ.
Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εγκεκριμένοι Πάροχοι για τη συμμετοχή τους στη δράση υποχρεούνται να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν σε ηλεκτρονική μορφή, πρωτότυπα ή νομίμως θεωρημένα στο ΤΕΕ, στη διεύθυνση Νίκης 4, 105 63, Αθήνα, 2ος όροφος (Κεντρικό Πρωτόκολλο) το αργότερο εντός 10 εργάσιμων ημερών από την αποδοχή της αίτησης και ένταξής τους στο Μητρώο, ήτοι μέχρι το αργότερο την 31η Ιανουαρίου 2015 και ώρα 15:00. Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα πρέπει να φέρει την ειδική Ετικέτα Φακέλου, η οποία είναι διαθέσιμη προς εκτύπωση από το ΠΣ της δράσης.
τα καταστήματα μπορείτε να τα δείτε εδώ
www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.