ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Επέζησε από όγκο στον εγκέφαλο χάρη σε… μία καυτερή σάλτσα

21795a
Η ιστορία του 30χρονου Randy Schmitz από το Ιλινόις των ΗΠΑ είναι μοναδική. Πριν μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια διακοπών με την οικογένειά του, μπήκε σε ένα κατάστημα που εξειδικευόταν στις καυτερές σάλτσες από διάφορες ποικιλίες πιπεριών.
Εκεί, συμμετείχε σε μία “δοκιμασία”, όπου κλήθηκε να δοκιμάσει μία από τις πιο δυνατές σάλτσες. Όπως αποδείχτηκε ο οργανισμός του δεν άντεξε το μεγάλο σοκ από το κάψιμο και ο Randy λιποθύμησε.
Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του έκαναν μαγνητική τομογραφία για να δουν αν του είχε συμβεί κάτι πιο σοβαρό, όταν λιποθύμησε.
Αυτό που βρήκαν σόκαρε τους πάντες στην οικογένεια του 30χρονου. Ο Randy είχε έναν μικρό όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος ήταν καρκινικός και κακοήθης!
Μέσα σε λίγες ημέρες χειρουργήθηκε επιτυχώς και ο όγκος αφαιρέθηκε. Από τότε δεν έχει εμφανιστεί κανένας άλλος όγκος στον οργανισμό του και ο ίδιος είναι υγιέστατος.
Όπως λέει ο Randy, αν δεν είχε δοκιμάσει εκείνη την καυτερή σάλτσα, ίσως να μην είχε εντοπίσει ποτέ τόσο έγκαιρα τον καρκινικό όγκο, ο οποίος ενδεχομένως θα είχε μεγαλώσει αρκετά ώστε να μην είναι δυνατόν να αφαιρεθεί.
Πηγή:www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.