ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Συγκομιδή μεταλλίων συνέχεια για τα special olympics

11800101_857451527666317_55108397511251305_n
Συνεχίζονται με μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics για την Ελληνική Αποστολή.
Περήφανους για άλλη μια φορά μας κάνουν οι αθλητές μας στους παγκόσμιους αγώνες special Olympics που πραγματοποιούνται στο Λος Άντζελες. Πολλές διακρίσεις και πολλά μετάλλια. Πιο αναλυτικά, τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές μας έως σήμερα:
Στην Κολύμβηση, η Ελληνική Ομάδα ανέβηκε στο βάθρο 5 φορές. Ο Δημήτρης Ριζκάλα κατέκτησε την 1η θέση στα 100μ ύπτιο, η Βικτώρια Καλλιότζη την 2η θέση και ο Αθανάσιος Γεωργιάδης την 3η θέση, ενώ η Φαίδρα Μαρκίδη την 3η θέση στα 50μ πρόσθιο. Χρυσό Μετάλλιο και στο αγώνισμα της Σκυταλοδρομίας 4 x 50m Μεικτή Ομαδική.
Στην Ρυθμική Γυμναστική τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και στα 4 αγωνίσματα (Κορδέλα, Μπάλα, Κορύνες και στο Στεφάνι) για τις αθλήτριες: Φλώρα Βερμίσογλου 1η θέση και στα 4 αγωνίσματα, η Ιλιάννα Συμεωνίδη 1η θέση στην Μπάλα και στην Κορδέλα και 2η θέση στις Κορύνες και στο πρόγραμμα με στεφάνι και η Αναστασία Θεοδωρίδου 2η θέση στην Μπάλα και στην Κορίνα και 3η θέση στην Κορδέλα και στο Στεφάνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φλώρα Βερμίσογλου συμμετείχε ως Ιέρεια στην Αφή της Φλόγας της Ελπίδας στις 14 Μαΐου στην Αθήνα, μαζί με την αθλήτρια Ιλιάννα Συμεωνίδη αλλά και στην ομάδα πού έφερε τη Σημαία των Αγώνων μέσα στο Coliseum Memorial κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των Αγώνων.
Διαβάστε την συνέχεια του ρεπορτάζ και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο sportsamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.