ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Έχει σύνδρομο Down , είναι 23 μηνών και έχει το πιο όμορφο χαμόγελο!!! Δείτε τι κάνει..

ds
Μοντέλο από τα γεννοφάσκια της ,Έχει σύνδρομο Down και κλείνει συμβόλαια με πρακτορεία (εικόνες) . Η Connie-Rose Seabourne, από τη Βρετανία, διαγνώστηκε με σύνδρομο Down δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή της.
Η πάθηση της δεν αποτέλεσε εμπόδιο και έτσι η μικρούλα, που είναι μόλις 23 μηνών, προσέλκυσε την προσοχή τριών πρακτορείων χάρη στο αφοπλιστικό της χαμόγελο.

«Ηξερα ότι αν γεννούσα ένα παιδί με σύνδρομο Down θα ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο, και θα μπορούσα να έχω κάνει το τεστ για να διαγνωστεί η ασθένεια στο παιδί ενώ ήμουν έγκυος, αλλά ήταν κάτι που δε με ένοιαζε καθόλου» δήλωσε στην Daily Mail η 42χρονη Julie Britton.

Η Connie-Rose γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα, αλλά δεν είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Down, έως ότου ήταν δύο εβδομάδων, – κάτι που δεν ενοχλεί την Julie ή τον σύντροφό της Peter Seabourne, 44 χρόνων.

Η μητέρας της είναι περήφανη λέγοντας ότι η αναπηρία της κόρης της «δεν προσδιορίζει ποια είναι».

Μέχρι τώρα η μικρούλα έχει πάρει μέρος σε δύο καμπάνιες και χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το επόμενο τοπ μόντελ των μωρών της Βρετανίας.


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.