ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Νομοθετική ρύθμιση για πρόσβαση των ΑμεΑ στα γήπεδα

18398526
Νομοθετική ρύθμιση Κοντονή για πρόσβαση των ΑμεΑ στα γήπεδα
Επιστολή σχετικά με το πρόβλημα της προσβασιμότητας των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα στις κερκίδες των αθλητικών εγκαταστάσεων, παρέδωσε ο δημοσιογράφος Σπύρος Τσάμης στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, σε συνάντηση που είχαν σήμερα.
Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του υφυπουργού, ο οποίος αποφάσισε να βοηθήσει αποφασιστικά στην πρόσβαση των ΑμεΑ στα στάδια της χώρας.
«Ο υφυπουργός υποσχέθηκε ότι άμεσα θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση, βάσει της οποίας θα υποχρεώνονται οι ομάδες, κατ” αρχάς της α΄ εθνικής κατηγορίας σε όλα τα αθλήματα, να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αυτοδύναμη πρόσβαση των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα σε τμήμα των εξεδρών» αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.