ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

«ΠΡΟΣΦΕΡΩ» : Έρανος για τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

c710d2
Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΕΛΠΙΔΑ», σας ενημερώνει ότι διοργανώνει έρανο, σε συνεργασία με τις Εταιρείες Κινητής Τηλεφωνίας (COSMOTE- VODAFONE- WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.), μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ».
Η χρονική διάρκεια του εράνου είναι από σήμερα Τρίτη 15/12/2015 στις 09:00π.μ. έως και την Τρίτη 22/12/2015 στις 21:00 μ.μ.
Σκοπός του εράνου είναι η συγκέντρωση χρημάτων για αγορά μηχανημάτων γυμναστικής για το γυμναστήριο του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ» καθώς και για αντικατάσταση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού με κατάλληλα εκπαιδευτικά λογισμικά για την εκπαίδευση και εξοικείωση των παιδιών με τις νέες τεχνολογίες.
Στέλνοντας ένα απλό SMS με τη λέξη ΕΛΠΙΔΑ ή ELPIDA στο 19454 (χρέωση 1,23?/SMS), στηρίζετε τα 22 άτομα με Νοητική Υστέρηση και Σύνδρομο Down που βρίσκονται στο Κέντρο μας να αποκτήσουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικού εξοπλισμό που χρειάζονται για την καθημερινή τους εκπαίδευση!
Ο έρανος διεξάγεται μετά από χορήγηση άδειας με απόφαση της αρμόδιας Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Εν όψη των Ημερών, θα σας παρακαλούσαμε για την έμπρακτη συμπαράστασή σας και για την δημόσια προβολή της δράσης αυτής, προκειμένου να στηριχτεί η προσπάθειά μας!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.