ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ: Παρουσιάζει τα αμαξίδια θαλάσσης

anapirika amaxidia sthn kerkira
Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ: Παρουσιάζει τα αμαξίδια θαλάσσης
Το Δ.Σ. του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΚ, την Τρίτη (10πμ) την παρουσίαση των αναπηρικών αμαξιδίων θάλασσας που αποκτήθηκαν πρόσφατα.
Κι όπως αναφέρει ο Σύλλογος:
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Seven Festival 2014, τους »Φίλους του ΕΠΤΑ», τους τραγουδιστές και τα μουσικά γκρουπ που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία ‘μια θάλασσα για όλους’, τον ΔΟΠΑΠ, την ΣΤΗΡΙΞΗ, τον ΝΑΟΚ για τη φιλοξενία και οικονομική υποστήριξη και όλους ΕΣΑΣ που συμβάλατε ανώνυμα και ειλικρινά σε αυτή τη μεγάλη μας προσπάθεια.
Ενα μεγάλο στοίχημα, ένα όνειρο και μια υπόσχεση του συλλόγου μας έγινε πραγματικότητα και για πρώτη φορά άτομα με κινητικά προβλήματα θα μπορούν να χαρούν τη θάλασσα της Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.