ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτός ο παράλυτος πατέρας, στο γάμο της κόρης του, έκανε κάτι που συγκίνησε τους πάντες…

1487811
O Irving Caplan έμεινε ανάπηρος μετά από ένα δυστύχημα με το ποδήλατό του το 2012. Από τότε ήταν καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο.
Κι όταν η κόρη του του ανακοίνωσε ότι θα παντρευόταν, η δυσκολία να συνοδεύσει την κόρη του στην εκκλησία ήταν εμφανής, αλλά εκείνος αποφάσισε να μην την αφήσει να τον εμποδίσει! Φόρεσε ένα πολύ …ιδιαίτερο, ρομποτικό κοστούμι της Rex Bionics, το οποίο του επέτρεψε και να σταθεί όρθιος!μμ)
Το κοστούμι ελέγχεται από ένα μοχλό, 29 μικροαισθητήρες και 10 ταχύτατους αντιδραστήρες.
Αυτός ο παράλυτος πατέρας, στο γάμο της κόρης του, έκανε κάτι που συγκίνησε τους πάντες…

Όταν ολοκλήρωσε το λόγο του, όλοι ήταν συγκινημένοι!
Αυτός ο παράλυτος πατέρας, στο γάμο της κόρης του, έκανε κάτι που συγκίνησε τους πάντες…

Ο Caplan εξήγησε: “Ακόμα κι αν καθόμουν στο αναπηρικό αμαξίδιο , ο λόγος μου θα ήταν ο ίδιος, αλλά το να καταφέρω να σταθώ στο ύψος από το οποίο έβλεπα πάντα τον κόσμο, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, ήταν για μένα ουσιαστικό”. Υποθέτουμε πως και η νύφη πρέπει να έχει κρατήσει τις ομορφότερες αναμνήσεις από το γάμο.
ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr ,  fumara.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.