ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Απίστευτο βίντεο: Τυφλό αγόρι τραγουδά και παίζει blues! Αποδεικνύει ότι αν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις…

bluesboy
Απίστευτο βίντεο: Τυφλό αγόρι τραγουδά και παίζει blues! Αποδεικνύει ότι αν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις…
Σε βίντεο που ανέβηκε στο Διαδίκτυο, ο μικρός Felix αποδεικνύει ότι έχει τεράστιο ταλέντο. Στα πλάνα παίζει το κλασικό κομμάτι του ΒΒ King «Every Day I Have the Blues», σε κατασκήνωση για τυφλά παιδιά στην οποία βρισκόταν.
Η Sarah Rouleau, υπεύθυνη της κατασκήνωσης, αναφέρει σχετικά με τον μικρό:
«Δεν μιλάει πολύ. Δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τρίτους και με άλλα παιδιά. Μια μέρα ξεκίνησε να παίζει ντραμς και να κρατάει τον ρυθμό. Την επόμενη μέρα ξεκίνησε να τραγουδάει ολόκληρα τραγούδια, που θυμάται απ’ έξω. Είναι εκπληκτικό το πώς, παρότι δεν μιλάει πολύ, καταφέρνει τελικά να επικοινωνήσει μέσω της μουσικής, είναι ο τρόπος του».
Η ίδια αναφέρει πως απέκτησε ως δώρο την πρώτη του κιθάρα στα 6 του χρόνια και άρχισε να παίζει τραγούδια που άκουγε στο ραδιόφωνο. Οι γονείς του έμειναν άφωνοι με το ταλέντο του, μιας και είναι αυτοδίδακτος. Και η μεγάλη του αγάπη είναι τα blues, πράγμα παράδοξο για μικρό παιδί.
Η καταγραφή των πλάνων έγινε από την ίδια τη Sarah Rouleau, η οποία τα κοινοποίησε μετά από σχετική άδεια των γονιών του Felix.
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x23k1f6" allowfullscreen></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x23k1f6_t%CF%85%CF%86%CE%BB%CF%8C-%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AC-blues_news" target="_blank">T&upsilon;&phi;&lambda;ό &alpha;&gamma;ό&rho;&iota; &tau;&rho;&alpha;&gamma;&omicron;&upsilon;&delta;ά blues</a> <i> από <a href="http://www.dailymotion.com/CDemo83" target="_blank">CDemo83</a></i>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.