ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα επαναστατική και εύχρηστη ινσουλίνη για Διαβητικούς Τύπου 1 & 2

Νέα επαναστατική και εύχρηστη ινσουλίνη για Διαβητικούς Τύπου 1 & 2
Νέα επαναστατική και εύχρηστη ινσουλίνη για Διαβητικούς Τύπου 1 & 2
Ελπιδοφόρα, εύχρηστη και αποτελεσματική η νέα ενέσιμη ινσουλίνη Degludec ήρθε γι ανα κάνει τη ζωή κάθε διαβητικού ασθενή πιο εύκολη. Συγκεκριμένα η νέα ένεση είναι μακράς διάρκειας δράσης άνω των 42 ωρών ενώ, χορηγείται μια φορά το 24ωρο.
Η ινσουλίνη ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε από τη φαρμακευτική εταιρεία Novo Nordisk και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευελιξία στη χορήγηση αφού, αν χρειαστεί η μια ένεση μπορεί να απέχει από την άλλη, μεταξύ 8 και 40 ωρών, χωρίς να μειώνεται η αποτελεσματικότητα και χωρίς κίνδυνο εμφάνισης υπογλυκαιμίας σε ασθενείς με διαβήτη είτε τύπου 1 είτε τύπου 2. Έτσι, αν ο ασθενής ξεχάσει να κάνει μία μέρα την καθιερωμένη του ένεση στην ώρα της η ινσουλίνη Degludec  θα κρατήσει τον οργανισμό του σε ισορροπία.
Μελέτες δύο ετών έδειξαν ότι με τη Degludec, οι ασθενείς έχουν μειωμένα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα ενώ ξέφυγαν κατά πολύ από το μεγάλο τους φόβο που είναι οι νυχτερινές υπογλυκαιμίες, καθώς η Degludec μείωσε την εμφάνισή τους μέχρι 43% στους τύπου 2 και ως 25% στους τύπου 1.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ειδικοί εκτός από τα νέας γενιάς φάρμακα έχουν σκεφτεί και τους τρόπους χορήγησης. Έτσι η νέα ενέσιμη ινσουλίνη Degludec συνοδεύεται και από νέα πένα και η χρήση της είναι “παιχνιδάκι!”
Πηγή: www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.