ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Στοίχημα ότι θα κλάψετε: Η υπέροχη έκπληξη μιας ΠΑΡΑΛΥΤΗΣ Νύφης στο σύζυγό της (ΒΙΝΤΕΟ)

23c51a9
Ένα πακέτο χαρτομάντιλα είναι απαραίτητο νομίζουμε.
To έχουμε πει πολλές φορές αλλά δεν πειράζει να το πούμε άλλη μία: Η δύναμη και η θέληση που κρύβει μέσα του ένας άνθρωπος, είναι τεράστιες, αλλά δυστυχώς τείνουμε να τις ξεχνάμε όταν όλα πηγαίνουν καλά, και να βγάζουμε προς τα έξω τη θέλησή μας για ζωή, όταν κάτι τραγικό κάνει την εμφάνισή του.
Κάπως έτσι είναι και η ιστορία της Gina Giaffoglione η οποία πανευτυχής διοργάνωνε το γάμο της, μέχρι που ήρθε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα το οποίο την άφησε παράλυτη από την μέση και κάτω. Παρόλα αυτά, δεν εγκατέλειψε ποτέ την προσπάθεια και κυρίως τη θέλησή της να περπατήσει, τουλάχιστον την μέρα του γάμου της.
Χρειάστηκαν αρκετοί μήνες προετοιμασίας, σκληρής δουλειάς και φυσικά η κατασκευή ενός ειδικού μηχανισμού, η οποία θα στήριζε το κορμί της Gina και θα τη βοηθούσε να περπατήσει. Το τεστ ήταν επιτυχές και φυσικά πολύ συγκινητικό. Δείτε το video και πάρτε και ένα πακέτο χαρτομάντιλα μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.