ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Στιγμές τρόμου έζησε μία τυφλή ηλικιωμένη


tyfli_ilikiomeni
Στιγμές τρόμου έζησε μία τυφλή ηλικιωμένη γυναίκα το μεσημέρι της Τρίτης στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων. Ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, όταν χτύπησε το κουδούνι, στο διαμέρισμα που διαμένει. Η ηλικιωμένη σηκώθηκε κι άνοιξε την πόρτα.
Η γυναίκα, η οποία είναι τυφλή, μέσα στα επόμενα λεπτά βρέθηκε δεμένη με σκοινί σε μία από τις καρέκλες του σπιτιού της.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, οι άγνωστοι δράστες, έκαναν άνω κάτω το διαμέρισμα και έφυγαν παίρνοντας το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, το οποίο είχε στο σπίτι της.
Μετά από λίγη ώρα ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έσπευσε στην περιοχή. Η ηλικιωμένη γυναίκα, λόγω της έλλειψης όρασης, δεν είναι σε θέση να δώσει περιγραφή των δραστών, σύμφωνα με πληροφορίες όμως, επρόκειτο για δύο άτομα.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή ενώ ελέγχει διεξοδικά κάθε ύποπτο όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.