ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Πούλησαν ψευδοφάρμακο σε καρκινοπαθή αντί 95.000 ευρώ


«Θαυματουργό» φάρμακο, που υποτίθεται ότι παρασκευαζόταν σε εργαστήριο γενετικής στη Ρωσία και θεράπευε τον καρκίνο, χορήγησαν σε καρκινοπαθή καθηγητή – αθλητή ποδηλασίας τα μέλη κυκλώματος που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), όχι όμως και ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της σπείρας, που είναι υπόδικος για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας. Κατηγορούνται για κακουργηματική απάτη και πρόκειται να απολογηθούν την Τετάρτη.
Κατάφεραν να εξαπατήσουν το θύμα τους και να του αποσπάσουν 95.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι του φερόμενου ως «εγκεφάλου» βρέθηκαν 34 συνταγογραφήσεις του επίμαχου φαρμάκου προς ισάριθμα άτομα. Όπως έδειξε η αστυνομική έρευνα, το υποτιθέμενο θαυματουργό σκεύασμα δεν ήταν τίποτε άλλο από θρυμματισμένη ασπιρίνη.
Πηγή: Καθημερινή / www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.