ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τα τελευταία «κλικ» στη ζωή ενός παχύσαρκου άνδρα -Ο αγώνας, οι νίκες και το τραγικό τέλος(ΦΩΤΟ)

p-4_1.jpg
Ο Hector Garcia Jr.  έφτασε να ζυγίζει 280 κιλά. Δέσμιος του βάρους του αδυνατούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Η φωτογράφος Lisa Krantz εστίασε με το φακό στα τέσσερα τελευταία χρόνια της ζωής του καταγράφοντας τον αγώνα του, τις νίκες και το τραγικό τέλος του.

Ο Garcia, ήταν ένας υπέρβαρος άντρας, που πάλευε για χρόνια με το πάθος του για το φαγητό αλλά και με τα κιλά του τα οποία εκτός του ότι αποτέλεσαν τροχοπέδη για μια φυσιολογική ζωή, τον οδήγησαν σε πρόωρο θάνατο.

Το 2010 έφτασε να ζυγίζει 280 κιλά. Ανήμπορος να περπατήσει δυσκολευόταν να φροντίσει μόνος του τον εαυτό του.  Για να περπατήσει με τις δικές του δυνάμεις, χρησιμοποιούσε πάντα μαγκούρα ή αναπηρική καρέκλα.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών χρόνων,ο άντρας έκανε πολλές προσπάθειες για να χάσει κιλά. Κάθε προσπάθεια απώλειας βάρους μετατρεπόταν σε μια πραγματικά επίπονη διαδικασία.

Λόγω του υπερβολικού του βάρους ο Garcia μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια του και έτσι το 2012 υποβλήθηκε σε εγχείρηση στα γόνατα.

Δυο χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2014, ο Garcia κατέρρευσε στο σαλόνι του σπιτιού του αφού κατάφερε να περπατήσει μερικά μέτρα.






Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.