ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Νοσοκομείο υπολειτουργεί για τα Άτομα με Αναπηρία..

amea12
Την πόρτα του υπουργού Υγείας για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου εξαιτίας της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησής, χτύπησαν τα μέλη του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία “Ποπολάροι”. Αναμένουν ουσιαστικές λύσεις ενώ τον καλούν να επισκεφθεί το νοσηλευτικό Ίδρυμα ώστε να διαμορφώσει προσωπική άποψη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεία αντιμετωπίζει τα μέλη του αναπηρικού κινήματος ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Έχοντας επανειλημμένως, αλλά δίχως αποτέλεσμα, θέσει τα σημαντικά ζητήματα που τα απασχολούν σε όλους τους διατελέσαντες Υπουργούς Υγείας και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, το Σωματείο της Ζακύνθου Οι Ποπολάροι αναλογιζόμενο το γεγονός ότι το Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου αποτελεί τη μοναδική βασική μονάδας παροχής υγειονομικής περίθαλψης ζητούν λύσεις.
Δεν μένουν, όμως, μόνο σε αυτά αφού επιδιώκουν αυστηρό έλεγχο στη λειτουργία των υπαρχόντων οχημάτων του Ε.Κ.Α.Β και τη λειτουργία Φαρμακείου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρόνιων πασχόντων.
Άλλωστε, επισημαίνεται, πως ο τομέας της Υγείας, έχει ιδιαίτερη σημασία για τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι το 19% του πληθυσμού αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και είναι συχνός χρήστης των υπηρεσιών περίθαλψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.