ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Παιδιά με σύνδρομο DOWN: Και όμως »Θα μπορούν να πετάξουν» ΦΩΤΟ

cf99702f528402667ec6ecbff0d493cc_original.jpg
Υπάρχουν εμπόδια που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ζωής και είναι δύσκολο να ξεπεραστούν, αλλά με θάρρος , επιμονή και αγάπη τα πάντα είναι δυνατά. Μια φανταστική απόδειξη της αγάπης δίνει ο πατέρας ενός παιδιού με σύνδρομο Down που πραγματοποιήθηκε. Ένα φοβερό έργο τέχνης στο οποίο το αγόρι του με σύνδρομο Down φαίνεται πως με τη βοήθεια του Photoshop μπόρεσε να γίνει «υπερήρωας» και να μπορεί να πετάξει!
Ο Alan και η σύζυγός του έχουν πέντε παιδιά άλλα  ο Will είναι  ένα  από αυτά. Γεννήθηκε λίγο διαφορετικός από τους άλλους, καθώς έχει σύνδρομο Down. Όταν το ζευγάρι το έμαθε αυτό , ζήτησε όσο είναι δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τους γιατρούς και από το Internet.
Παρά τα οφέλη των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν, διαπίστωσαν και μερικά θετικά στοιχεία.
Και έτσι αποφάσισαν την κατασκευή του έργου «Will Can Fly» η »Θα μπορούν να πετάξουν» , επειδή  ο Alan είναι σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος με πολύ αγάπη κατάφερε κάτι πολύ όμορφο .
Ο στόχος του είναι να εμπνεύσει και να υποστηρίξει άλλες οικογένειες που ζουν με σύνδρομο Down!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.