ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Η αποστολή του στίβουΜε τη συμμετοχή 21 αθλητών και αθλητριών θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο διεθνές μίτινγκ στίβου που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό στάδιο «Κάρλο Ζακίνι» στο Γκροσέτο της Ιταλίας από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου.
Στο Γκροσέτο το 2016 θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου το τελευταίο μεγάλο γεγονός πριν τους Παραολυμπιακούς του Ρίο. Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από τους Γιώργο Βαγιανόπουλο (Μακεδόνας), Δημήτρη Ζησίδη (Μακεδόνας), Ευάγγελος Καναβός (Δόξα), Χρήστο Κουτουλιά (Αετοί αθήνας), Γιώργο Κωστάκη (Λάττιος), Μιλτιάδη Κυριακίδη (Θερμαϊκός), Ηλία Ναλμπάντη (Μακεδόνας), Στράτο Νικολαΐδη (Ελπίδα Θεσσαλονίκης), Μιχάλης Σεΐτης (Αετοί Αθήνας), Μανώλης Στεφανουδάκης (Μεγαλόνησος), Σε Τζόν Φερνάντες (Σπάρτακος), Ανθή Λιάγκου (Πύρρος), Στέλλα Σμαραγδή (Ελπίδα Θεσσαλονίκης) και Αναστασία Τριανταφυλλίδου (Μέγας Αλέξανδρος), αρχηγός αποστολής είναι η ταμίας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γεωργία Γεωργακοπούλου.
Στην αποστολή συμμετέχουν με προσωπικά τους έξοδα οι Λουκάς Πρωτονοτάριος, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Χρήστος Κάπελλας, Ιάσονας Γαντές, Μιχάλης Λεμονής, Ιωάννης Σεβδικάλης και Ευάγγελος Γουζούασης.
sportsamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.