ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τα προνοιακά επιδόματα από τους δήμους (upd)

Στους δήμους τα προνοιακά επιδόματα ξεκινούν οι πληρωμές
Στους δήμους έχει ήδη αποδοθεί το κονδύλι ύψους 110 εκατ. ευρώ για τα προνοιακά επιδόματα στους κατά νόμο δικαιούχους, για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2016. Μετά από την εκταμίευση των επιδομάτων που έχει γίνει εδώ και μέρες το επόμενο διάστημα και εως 20 Μαρτίου θα έχουν αποδοθεί απο τους δήμους, ξεχωριστά στους δικαιούχους τους. Οι πληρωμές έχουν ξεκινήσει και όλες θα δημοσιεύονται στο παρακάτω άρθρο.
Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών που έχει ήδη εκδοθεί έχουν κατανεμηθεί από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό ποσό 110.545.421,15 € στους παρακάτω Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, που αφορούν στους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο έτους 2016 καθώς και στην παράταση χορήγησης προνοιακών επιδομάτων.
Τα ανωτέρω ποσά αποτελούν έσοδο του Κ.Α.E 0621 « Κάλυψη δαπάνης προνοιακών επιδομάτων», του προϋπολογισμού των δικαιούχων Δήμων και θα αποδoθούν σε αυτούς, με χρηματική εντολή του Υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Οι δήμοι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τις ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες πληρωμών στους δικαιούχους.
 Τα dikaiologitika.gr θα ενημερώνουν για τις επίσημες ανακοινώσεις των δήμων.
Πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Πληρωμή για τα προνοιακά επιδόματα Ιανουαρίου Φεβρουαρίου στην Λάρισα
Την Παρασκευή στην Κοζάνη τα προνοιακά επιδόματα
Προνοιακά επιδόματα: Πληρωμή στο Δήμο Λεβαδέων
Πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα απο τον Δήμο Πατρέων
Επίσης σήμερα θα πληρωθούν τα προνοιακά στην Κομοτηνή και αύριο στην Ξάνθη.
Ακόμα αύριο θα πληρωθούν οι δικαούχοι στον Πειραιά, Αιγάλεω.
Μέσα στην βδομάδα αναμένεται να πληρωθούν τα προνοιακά επιδόματα και στην Αγία Παρασκευή, την Μεσσηνία και την Λακωνία.
www.dikaiologitika.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.