ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η Ε.Σ.Α.μεΑ στηρίζει την 48ωρη απεργία ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ στις 6 και 7 Νοεμβρίου

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, ως γνήσιος εκφραστής της φωνής πλέον του ενός
εκατομμυρίου Ελλήνων και Ελληνίδων με Αναπηρία, στηρίζει την 48ώρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει στις 6 και 7 Νοεμβρίου η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κατά των νέων σκληρών και επώδυνων μέτρων αφενός που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό, αφετέρου που κατατίθενται σήμερα, 5 Νοεμβρίου, στη Βουλή, με τα οποία διευρύνεται και εντείνεται ακόμη περισσότερο η φτώχεια και η εξαθλίωση των εργαζομένων και των ασθενέστερων κοινωνικά ομάδων.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. καλεί τις Ομοσπονδίες των Ατόμων με Αναπηρία, τους φορείς - μέλη αυτών, όλα τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και τους γονείς και κηδεμόνες των ατόμων με βαριές αναπηρίες να δώσουν δυναμικό παρόν στην 48ωρη απεργία και να προβάλλουν τα πάγια και δίκαια αιτήματα του αναπηρικού κινήματος της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.