ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Η ομορφιά της αναπηρίας, στο χώρο της μόδας!-ΒΙΝΤΕΟ


Η ομορφιά της αναπηρίας, στο χώρο της μόδας!-ΒΙΝΤΕΟ

Κι όμως, η βιομηχανία της μόδας, έχει ξεκινήσει να ανοίγει τις πόρτες του στα άτομα με αναπηρία. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, μας δείχνει τα πρώτα βήματα που γίνονται για να «σπάσει» το στερεότυπο του κλασσικού μοντέλου. Πως κάθε άνθρωπος, με η χωρίς αναπηρία, μπορεί να συμμετάσχει στο χώρο της μόδας.Μοντέλα της ποικιλίας: έτσι ονομάζεται η νέα κίνηση που ξεκίνησε στο Λονδίνο και περιλαμβάνει ανθρώπους κάθε ηλικίας και με διάφορες αναπηρίες. Παραολυμπιονίκες, άτομα τρίτης ηλικίας, με τεχνητά μέλη η σε αμαξίδιο, δίνουν το κίνητρο σε όλους μέσα από τη καμπάνια που έχουν ξεκινήσει, πως η ομορφιά δεν έχει όριο. Και εάν έχει, σίγουρα δεν είναι η αναπηρία αυτό το όριο!
Μια έξυπνη ιδέα για τους καταναλωτές που μέχρι τώρα δεν ¨καθρεφτίζονταν¨ ποτέ η κατάσταση τους σε εξώφυλλα, σε πολυκαταστήματα, στην τηλεόραση και σε περιοδικά μόδας. Η έμπνευση της ιδέας ξεκίνησε μετά τους παραολυμπιακούς και θεώρησαν ότι πλέον ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχτεί και να πλησιάσει την αναπηρία!
Βογιατζής Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.