ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΑΜΕΑ:Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ)

seaan-se-kepaa
Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) στην Πειραιώς 181 και Χαμοστέρνας, πραγματοποίησε ηΣυντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ)…για τις αναπηρικές συντάξεις και τα επιδόματα 
Απαιτεί:
  • Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία – Πρόνοια με απαγόρευση κάθε μορφής επιχειρηματικής δράσης σε αυτούς τους τομείς.
  • Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, φάρμακα, θεραπείες, σε όλους χωρίς προϋποθέσεις.
  • Να μην περάσει ούτε μια γραμμή από την έκθεση – οδηγία του ΟΟΣΑ για μαζικές περικοπές στις αναπηρικές συντάξεις και τα επιδόματα των ΑΜΕΑ.
  • Ούτε ένα 1 ευρώ περικοπή στα επιδόματα αναπηρίας και τις συντάξεις.
  • Κατάργηση στο παράβολο – χαράτσι που υποχρεώνονται να πληρώνουν οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι στα ΚΕΠΑ.
Όπως τονίζει η ΣΕΑΑΝ, «τα Κέντρα Πιστοποίησης της Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) με λεπίδι τον Κανονισμό Εκτίμησης του Βαθμού Αναπηρίας (ΚΕΒΑ) πετσοκόβουν τις αναπηρικές συντάξεις και τα επιδόματα των ΑΜΕΑ» υπογραμμίζοντας ότι «είναι καθαρό, δεν θα σταματήσουν εδώ, με πρόσχημα τους αναπήρους – μαϊμού, που οι ίδιοι δημιούργησαν για τις εκλογικές και όχι μόνο ανάγκες τους, έρχονται να χτυπήσουν τα δικαιώματα των πραγματικά αναπήρων».
seaan-parastasi-diamartyrias-gia-tis-anapirikes-syntaxeis-kai-ta-epidomata
ΠΗΓΗ:www.902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.