ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πάρκαραν τα πολυτελή οχήματα σε θέσεις για ΑΜΕΑ!


Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και φοβάμαι πως δε θα είναι ούτε η τελευταία! Πότε επιτελούς σε αυτή τη χώρα θα καταλάβουμε ότι οι θέσεις πάρκινγκ για Αμεα, δεν είναι για οποιαδήποτε άλλη χρήση; Είναι μια παρόμοια κατάσταση όπως με τις «κλειστές» ράμπες των αναπήρων στα πεζοδρόμια. Επειδή δε βλέπουν κάποιο αμαξίδιο εκείνη την ώρα μπροστά τους, νομίζουν ότι κανείς δε τις χρησιμοποιεί! Τελικά μέχρι να σου χρειαστεί κάτι ….δε κατανοείς την αξία του!
Το άρθρο αναφέρει τα εξής:
«Φωτογραφία από το χώρο στάθμευσης μικρής διάρκειας του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος μας έστειλε αναγνώστης του zougla.gr.  Όπως μπορείτε να δείτε δύο μεγάλα 4×4 αλλά και ένα πολυτελές αυτοκίνητο έχουν παρκάρει σε θέσεις για άτομα με αναπηρία.
«Λέτε οι ιδιοκτήτες να είναι ανάπηροι;» αναρωτιέται ο περαστικός που απαθανάτισε τη στιγμή σε ένα μέρος που διαθέτει αμέτρητες θέσεις για στάθμευση…» 

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.