ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινούν οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για το εποχικό επίδομα

oaed_
Καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος έτους 2014
Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:00 π.µ., ξεκινά η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕ∆, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήµατος.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την 1η ∆εκεµβρίου 2014 και ώρα 13:30, η δε παραλαβή των δικαιολογητικών µέχρι τη λήξη του ωραρίου εργασίας.
Οι δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά είτε στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕ∆, είτε µέσω οποιουδήποτε άλλου χώρου ηλεκτρονικής πρόσβασης.
Όσον αφορά στην έναρξη υποβολής των αιτήσεων µέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), θα ακολουθήσει νεότερη οδηγία.
∆ικαιούχοι του βοηθήµατος είναι εργαζόµενοι των παρακάτω κατηγοριών:
Οικοδόµοι, λατόµοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, µουσικοί µέλη των οικείων επαγγελµατικών σωµατείων, υποδηµατεργάτες, µισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών-οδοποιητικών-γεωτρητικών µηχανηµάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηµατογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου-κινηµατογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηµατογράφου, ελεγκτές κινηµατογράφου και θεάτρου, ταµίες κινηµατογράφου και θεάτρου, µισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σµυριδεργάτες.
Πληροφορίες σχετικά µε τους όρους, τις προϋποθέσεις, το ύψος του βοηθήµατος και τα δικαιολογητικά, οι δικαιούχοι µπορούν να λάβουν από το διαδικτυακό τόπο του Οργανισµού, www.oaed.gr
Τα δικαιολογητικά που αφορούν στις ηµέρες ασφάλισης, στο εισόδηµα και, για τους πολίτες τρίτων χωρών, στην άδεια διαµονής, αναζητούνται αυτεπάγγελτα από τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ ∆ΙΟΙΚΗΣΗ Εθνικής Αντίστασης 8, Άνω Καλαµάκι, e-mail: typ@oaed.gr ΟΑΕ∆ µέσω των Πληροφοριακών Συστηµάτων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, της Γ.Γ.Π.Σ. και του Υπουργείου Εσωτερικών, αντίστοιχα.
Με εξαίρεση τους απασχολούµενους στον οικοδοµικό κλάδο, οι λοιπές κατηγορίες δεν δικαιούνται το ειδικό εποχικό βοήθηµα εάν πληρούν τις προϋποθέσεις τακτικής επιδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.