ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Π.Ε ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΗΛ/ΦΑΞ:  2741083362
EMAIL.  ameakor@gmail.com
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Αρ. Πρωτ.

ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Δ.Σ.

                                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Με αποφαση του ΔΣ της ΠΟΜΑμεΑ και συμφωνα με το αρθρο 9 του καταστατικου υδρυονται σε ολες τις περιφερειακες ενοτητες Πελ/σου συντονιστικες επιτροπες οπου στις συνεδριασεις των μπορουν να συμμετεχουν  ισοτιμα τα μελη των ΔΣ ολων των τοπικων κλαδικων,νομαρχειακων συλλογων - σωματειων - γονεων εγγεγραμμενων και μη με στοχο την επικοινωνια μεταξυ μας και συντονισμο των δρασεων μας.
Η υπευθυνη συντονιστρια για την Κορινθια ειναι η κα Μπιθαρα Ελενη. η οποια θα επικοινωνει με ολους ωστε να οριζεται ο χρονος και ο τοπος των συναντησεων θα καταγραφει το θεματα και τιςπροτασεις ωστε να ενημερωνει την ΠΟΜΑμεΑ
Ως εκ τουτου τα Μελη του ΔΣ καλείστε να παρευρεθείτε στη συνεδρίαση την Τρίτη 18-11-2014 και ώρα 6 μμ, στο γραφείο του Σωματειου ΑμεΑ στο εργατικο κεντρο Κορινθου.
Θεματα: Προσδιορισμος τοπου και χωρου συνεδριασεων - Προτασεις
συζητηση διαδικαστικων θεματων αν υπαρχουν - Προτασεις

Διαφορα θεματα που απασχολουν καθε φορεα.

Η Συντονιστρια Μπιθαρα Ελενη
                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.