ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ»

10516829_822538237789867_1728366467771515863_n 

Στην δημιουργία νέου αθλητικού σωματείου προσαρμοσμένου και ερασιτεχνικού αθλητισμού προχώρησαν δραστήριοι άνθρωποι και γνώστες του ειδικού αθλητισμού στην πόλη της Βεροίας. Σκοπός του σωματείου είναι «η ηθική εξύψωση των νέων με οποιουδήποτε είδους αναπηρία (σωματική ή νοητική) που έχουν θέληση για Άθληση, Άσκηση, Αγωνιστικό Αθλητισμό, η συστηματική καλλιέργεια των δυνατοτήτων τους, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, αλλά και ατόμων, που αγαπάνε τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, την Φυσική Δραστηριότητα γενικότερα και την Θεραπευτική Γυμναστική – Φυσική Αποκατάσταση.
Επίσης, σκοπό του σωματείου αποτελεί η ανάπτυξη του πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης μεταξύ τους, η άσκηση του σώματος, η διατήρηση και βελτίωση της καλής φυσικής καταστάσεως, η απόκτηση και η ανάπτυξη των φυσικών τους ικανοτήτων, η ψυχαγωγία τους γενικά, η προαγωγή της κοινωνικότητας και συναδέλφωσης, σύμφωνα με τις βασικές αρχές του φίλαθλου πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι». Επιπλέον βασικός σκοπός του Σωματείου είναι η Ανάπτυξη της Πολιτιστικής Παιδείας που πηγάζει από τον Αθλητισμό και η Προώθησή της με συγκεκριμένες και στοχευμένες δράσεις» όπως αναφέρουν στην ιστοσελίδα Εν Σώματι Υγιεί.
Για περισσότερες πληροφορίες επεσκέφθητε την σελίδα του Εν Σώματι Υγιεί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.