ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Στην Κίνα δεν την ήθελε κανείς, στις ΗΠΑ την περίμεναν με λαχτάρα

kinasp2.jpg
Δείτε τη συγκινητική στιγμή συνάντησης της 6χρονης Lucy με τη θετή μαμά της
Η 6χρονη Lucy είχε περάσει σχεδόν όλη τη ζωή της σε ορφανοτροφείο στην πατρίδα της, την Κίνα. Τη Δευτέρα το βράδυ γνώρισε για πρώτη φορά τους «νέους» γονείς της.
Δεκάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες από την Κίνα συνάντησαν μαζί με τη Lucy, στο αεροδρόμιο του Τέξας, τις ανάδοχες οικογένειές τους, με την ελπίδα να βρουν ένα παντοτινό σπίτι- και αγάπη για όλη τους τη ζωή.
Ο Brent και η Audrey Shook είχαν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν στις διαδικασίες υιοθεσίας της Lucy την ώρα που την καλωσόριζαν.
«Γειά σου, είμαι η μαμά», της είπε η Audrey και, σε μια στιγμή που προκαλεί βαθιά συγκίνηση, η μικρή Lucy απάντησε επαναλαμβάνοντας τη λέξη «μαμά», δημιουργώντας από το πρώτο δευτερόλεπτο έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και γεμίζοντας την Audrey δάκρυα.
Το ζευγάρι ήθελε πάντα να υιοθετήσει ένα παιδί από την Κίνα αλλά η Audrey έμεινε έγκυος κι έτσι η πρόθεσή τους παρέμενε για χρόνια μόνο πρόθεση.
Έχοντας πλέον πέντε παιδιά, ο Brent και η Audrey είδαν ένα βίντεο της Lucy να χορεύει και να τραγουδά και την αγάπησαν αμέσως.
Έτσι επικοινώνησαν με οργάνωση που συντονίζει την αναδοχή παιδιών ορφανών και με ειδικές ανάγκες για τέσσερις εβδομάδες, με την ελπίδα να βρουν ένα σπίτι για πάντα.
«Αυτά είναι τα παιδιά που δεν θέλει κανείς, περιμένουν στη λίστα όλη τη ζωή τους ή ζουν σε ορφανοτροφεία», εξηγεί η εκπρόσωπος της υπηρεσίας Shannon Phillips.
«Δεν θεωρούμε πως τη βοηθάμε, βλέπουμε να μας βοηθά εκείνη με τις ζωές μας», δήλωσε ο πατέρας της Brent.
Την 6χρονη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο και τα πέντε αδέλφια της.
kinasp1
kinasp2
kinasp3
kinasp4
kinasp5
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.