ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πληρώνεται σήμερα το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

f3ffcac85277dfdcc73f8599a5e7f381_L
Νέα πληρωμή για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΕΕΕ) σε περίπου 4.500 δικαιούχους θα γίνει σήμερα Τετάρτη 02.09. Το συνολικό ποσό που πρόκειται να εκταμιεύσει το υπουργείο Εργασίας, ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ περίπου.
Για τους συγκεκριμένους δικαιούχους η εν λόγω καταβολή είναι και η τελευταία, αφού θα έχουν λάβει το σύνολο του ποσού που δικαιούνται, ανά περίπτωση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του dikaiologitika.gr από το υπουργείο Εργασίας, απομένει να καταβληθούν τα ποσά που δικαιούνται, όσοι είχαν υποβάλλει αιτήσεις τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο και οι οποίες δεν είχαν ελεγχθεί και εγκριθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Υπολογίζεται ότι οι αιτήσεις αυτές αφορούν περίπου 8.000 δικαιούχους. Τα ποσά που πρόκειται να λάβουν όσοι δικαιούχοι, εγκριθούν οι αιτήσεις τους, αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους, μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι το ΕΕΕ ξεκίνησε ως πιλοτική εφαρμογή στις αρχές του έτους, σε 13 δήμους από αντίστοιχες περιφέρειες της χώρας. Η προοπτική ήταν το συγκεκριμένο πρόγραμμα να επεκταθεί στο σύνολο της επικράτειας κάτι που δεν κατέστη δυνατό, λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την πιλοτική εφαρμογή του. Σύμφωνα όμως με το Μνημόνιο, η διαδικασία της καθολικής εφαρμογής θα επανεξεταστεί και πλέον έχει οριστεί ότι θα γίνει σταδιακή εφαρμογή του, από το 2017 και μετά.
ΠΗΓΗ : www.dikaiologitika.gr
ΑΝ .ΔΕΛΑΒΙΝΙΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.