ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Συναντήσεις με Πρωθυπουργό και ΠτΔ την 3η Δεκέμβρη Εθνική Ημέρα ΑμεΑ

banner 3η Δεκέμβρη

Οριστικοποιήθηκαν οι συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα έχει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Το ραντεβού με τον κ. Τσίπρα ορίστηκε για τις 11 το πρωί, ενώ με τον κ. Παυλόπουλο στη 1.30 το μεσημέρι. Η συνάντηση με τον κ. Τσίπρα είχε αποφασιστεί μετά το μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της στις 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα.
Επιδίωξη της Ε.Σ.Α.μεΑ. είναι οι συναντήσεις να είναι ουσιαστικές και όχι συμβολικές. Η 3η Δεκέμβρη είναι ημέρα αγώνα, διεκδίκησης και κοινωνικής διαμαρτυρίας. Για το 2015, ο ΟΗΕ αφιερώνει την 3η Δεκέμβρη στην Ένταξη: «Inclusion matters: access and empowerment for people of all abilities» (#IDPD2015 #empowerment).
Δείτε τη Διακήρυξη της Ε.Σ.Α.μεΑ. για την 3η Δεκέμβρη 2015.
Η Ε.Σ.Α.μεΑ. προωθεί το μήνυμα της 3ης Δεκέμβρη με καμπάνια μέσω ραδιοφώνου και ίντερνετ, καθώς και στα social media: https://www.facebook.com/ESAmeAgr  και https://twitter.com/ESAMEAgr.
Στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.