ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Προτάσεις για την επανακατάθεση του ν/σ: Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου

Αποτέλεσμα εικόνας για esamea

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. απέστειλε εκ νέου τις προτάσεις της για το νομοσχέδιο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις».
Προτείνεται προσθήκη διατάξεων που στοχεύουν στην λήψη μέτρων που θα ανακουφίσουν τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, τα οποία κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης έχουν βιώσει ακόμη περισσότερο τον αποκλεισμό τους από την εργασία εξαιτίας των πρόσθετων μέτρων που έχουν ληφθεί με τις μνημονιακές πολιτικές.
Περιέχονται προτάσεις που αφορούν στην εκπροσώπηση του αναπηρικού κινήματος, στους υπαλλήλους ΟΤΑ ΑμεΑ, στην απαλλαγή από δημοτικά τέλη και φόρους, στα κοινωνικά τιμολόγια ΔΕΥΑ,
Σε μετανάστες και πρόσφυγες με αναπηρία, στην υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, σε θέματα εκπαίδευσης, Ε.Ο.Π.Υ.Υ., στην αναμόρφωση του νόμου 2643/98 κλπ.
Η επιστολή με τις προτάσεις αναλυτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.