ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα των τυφλών

4e1bbcd2-231e-9852
Στη Σεούλ θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Διεθνής Αθλητικής Ομοσπονδίας  τυφλών (IBSA) από 8-18 Μάιου με την συμμετοχή αρκετών ελλήνων αθλητών.
Στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας θα διεξαχθούν οι παγκόσμιοι αγώνες με την συμμετοχή περίπου 1000 τυφλούς και μερικώς βλέποντες αθλητές. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθούν  10 αθλήματα: στίβος, κολύμβηση, τζούντο, γκόλμπολ,  ποδόσφαιρο τυφλών και ποδόσφαιρο μερικώς βλεπόντων  , μπόουλινγκ, επίδειξη δύναμης, άρση βαρών σε πάγκο και σκάκι.
Ανάμεσα τους βέβαια θα είναι και αρκετοί έλληνες αθλητές που θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με πολλές ελπίδες διάκρισης. Η IBSA δημοσίευσε ένα βίντεο που σχεδιαστικέ για να επισημάνει το γεγονός  που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως 18 Μαΐου.
Αυτή η διοργάνωση είναι η πέμπτη και πραγματοποιούνται  ανά τετραετία, πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν  στη Μαδρίτη το 1998. Μετά τους πρώτους αγώνες  στην Ισπανία  οι δεύτεροι αγώνες  στο Κεμπέκ το 2003, του Σάο Πάολο το 2007 και στην Αττάλεια το 2011. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα δώσει πολλές προκρίσεις για τους επομένους παραολυμπιακούς αγώνες γι αυτό και οι συμμετοχές είναι αυξημένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.