ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μεγαλώνοντας μοιάζουμε στους μπαμπάδες μας!!!

Μεγαλώνοντας μοιάζουμε στους μπαμπάδες μας
Πολλοί άνδρες λένε ότι αν θες να δεις πως θα είναι η γυναίκα που παντρεύτηκες μετά από μερικά χρόνια δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τη μητέρα της.
Ωστόσο, αυτό δεν ευσταθεί τελικά καθώς σύμφωνα με μελέτη που έγινε στην Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, γενετικά η πλειοψηφία των ανθρώπων μοιάζει με τους μπαμπάδες τους.
Όπως επισημαίνει ο καθηγητής Fernando Pardo-Manuel de Villena, μπορεί να κληρονομούμε το ίδιο αριθμό γενετικών μεταλλάξεων από τους γονείς μας, όμως όλα δείχνουν ότι χρησιμοποιούμε περισσότερο από το DNA που έχουμε πάρει από τους πατεράδες μας.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα γονίδια που έχουμε κληρονομήσει για τις ασθένειες, όπως λέει ο καθηγητής. Για παράδειγμα, αν εμφανίσουμε μια νόσο την οποία έχουμε κληρονομήσει από τη μητέρα μας αυτή θα ήταν πιο «επιθετική» αν την είχαμε κληρονομήσει από τον πατέρα μας.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.