ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ευχαριστήρια επιστολή της Ε.Σ.Α.μεΑ. προς τον κ. Γ. Βουδούρη



Με επιστολή της στον πρώην πρόεδρο ΕΟΠΠΥ Γ. Βουδούρη η ΕΣΑμεΑ ενόψει της αντικατάστασής του η ΕΣΑμεΑ τον ευχαριστεί για την συνεργασία και τη συμβολή του στην ανάπτυξη του ΕΟΠΠΥ.

Ακολουθεί η επιστολή:

«Ενόψει της ανακοίνωσης της αντικατάστασής σας, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία με την παρούσα επιστολή της αισθάνεται καταρχάς την ανάγκη να σας ευχαριστήσει από καρδιάς τόσο για την πολύ καλή συνεργασία που είχε αναπτύξει μαζί σας κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως Πρόεδρος του Οργανισμού - μέσω του τακτικού εκπροσώπου της στο Δ.Σ. του ΕΟΠΠΥ και Β΄ Αντιπροέδρου της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Γ. Λεοντόπουλου - και μάλιστα σε καιρούς δύσκολους και ζοφερούς, όσο και για την εν γένει συμβολή σας στην ανάπτυξη του ΕΟΠΠΥ.  

Επιπρόσθετα αισθανόμαστε την ανάγκη να σας εκφράσουμε και τη λύπη μας για την αντικατάστασή σας, διότι πιστεύουμε ότι αυτό που χρειάζεται αυτή την περίοδο ο Οργανισμός είναι οικονομική ενίσχυση και όχι αντικατάσταση προσώπων, όταν μάλιστα αυτά τα πρόσωπα,  όπως είσαστε εσείς, έχουν εργαστεί σκληρά και έχουν δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα που αφορούν στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.