ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Τι να φάτε για να μειώσετε τις ελλείψεις που δημιουργούν τα φάρμακα!!!

Τι να φάτε για να μειώσετε τις ελλείψεις που δημιουργούν τα φάρμακα
Μερικά χάπια ενδέχεται να κάνουν το πεπτικό μας λιγότερο αποτελεσματικό όσον αφορά την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών από τις τροφές. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας και δείτε τι πρέπει να προσθέσετε στη διατροφή σας, προκειμένου να μην παρουσιάσετε ελλείψεις σε κάποια θρεπτικά στοιχεία.
Αν, για παράδειγμα, παίρνετε αντιόξινα φάρμακα, τότε ενδεχομένως να παρουσιάζετε ελλείψεις σε ψευδάργυρο. Αυτό μπορεί να διορθωθεί με μεγαλύτερη κατανάλωση σε στρείδια, σπόρους κολοκυθιού και θαλασσινά.
Αντίστοιχα, οι βήτα-αναστολείς που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ορισμένων καρδιακών παθήσεων, επηρεάζουν το συνένζυμο Q10 και χρειάζεστε περισσότερο μοσχάρι, κοτόπουλο, ρέγκα και φιστίκια, ενώ η ασπιρίνη μας κάνει να χάνουμε βιταμίνη C, την οποία μπορούμε να αναπληρώσουμε με μπρόκολο, κίτρο, πράσινες πιπεριές, φράουλες, ντομάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.