ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

O πιο ευτυχισμένος εστιάτορας στον κόσμο

Tim1

Ο 27χρονος Τιμ Χάρις, είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Tim’s Place, και ο μοναδικός ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αμερική και ίσως και στον κόσμο, με σύνδρομο Down.
Ο ίδιος ανταποδίδει την χαρά που παίρνει από τους πελάτες του με την σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Ποια είναι αυτή; Οι αγκαλιές. Ο Τιμ, όπως δήλωσε δήλωσε στη Huffington Post κάνει τα παρακάτω:

-Κάθε μέρα, πριν ξεκινήσει τη δουλειά του, χορεύει στο πάρκινγκ του καταστήματος. Κάθε μέρα.
-Αγκαλιάζει κάθε πελάτη του αδιακρίτως. Ακόμα κι αυτούς που στην αρχή είναι επιφυλακτικοί. Μέχρι σήμερα έχει χαρίσει μάλιστα 32.475 αγκαλιές (τις μετράει ανελλιπώς).
-Είναι χρυσός Ολυμπιονίκης των Παραολυμπιακών αγώνων και έχει κερδίσει περισσότερα μετάλλια και από τον Michael Phelps.
-Καθημερινά λέει στους μάγειρες του ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.
-Πήρε την απόφαση για πρώτη φορά να ανοίξει το δικό του εστιατόριο στα 14 του. Πλέον το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.
“Ορισμένοι άνθρωποι παραγγέλνουν μια αγκαλιά και εγώ πηγαίνω στο τραπέζι και τους ευχαριστώ που ήλθαν και τους εύχομαι καλημέρα”, λέει ο Τιμ για το κατάστημα του που απασχολεί είκοσι υπαλλήλους και είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες επιχειρήσεις του Αλμπουκέρκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.