ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΦΩΝ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

DSC_0491-667x444
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κωφών.  Δράμα, Θεσσαλονίκη, Μίνωας Κρήτης και ΠΟΚ Αθήνας ήταν οι νικητές.
Πολλά και θεαματικά ήταν τα γκολ που επετεύχθησαν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κωφών που διεξήχθη το Σάββατο  13/1.  Τρείς  εκτός έδρας νίκες  και μια γηπεδούχου αλλά  και 27 γκολ  ήταν ο απολογισμός από την  πρώτη αγωνιστική.
Το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη χρονικά ο ΑΟΚ Αθηνών γνώρισε την εντός έδρας  ήττας από την ΑΣΚΒΕ Θεσσαλονίκης με το εμφατικό 5-2.
Στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Πάτρα ο ΑΣΚΒΝΔΕ Πατρών υποδέχθηκε τον Μίνωα Κρήτης. Ο περσινός δευτεραθλητής Μίνωας επιβλήθηκε με 3-7 και ανάγκασε την τοπική ομάδα σε βάρια ήττα.
Την Τρίτη έκτος έδρας νίκη σημείωσε ο ΑΣΚΜΑ Δράμας απέναντι στον ΑΠΟΚΜ Θεσσαλονίκης με το πλούσιο σε γκολ παιχνίδι με 9-0.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης ΠΟΚ Αθηνών επικράτησε δύσκολα απέναντι στον ΑΣΚΠΝ Πειραιά με 1-0 σκορ. Την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΟΚ και ΑΣΚΠΝ παρακολούθησε ο διευθυντής της ΕΠΟ Γιωργος Καραγκούνης.
Βαθμολογία
ΑΣΚΜΑ ΔΡΑΜΑ 3                   9-0
ΑΣΚΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 3      5-2
ΑΟΚ ΑΘΗΝΑ 0                     2-5
ΑΠΟΚΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 0       0-9
ΑΣΚΚ ΜΙΝΩΑΣ ΚΡΗΤΗ 3         7-3
ΠΟΚ ΑΘΗΝΑ 3                       1-0
ΑΣΚΠΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 0             0-1
ΑΣΚΒΝΔΕ ΠΑΤΡΑ 0              3-7
www.sportsamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.