ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Σύσκεψη ΕΣΑμεΑ – Δ. Στρατούλη για το θέμα των ΚΕΠΑ και των χρονίων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τα ΑμεΑ

kepa660
Σύσκεψη ΕΣΑμεΑ – Δ. Στρατούλη για το θέμα των ΚΕΠΑ και των χρονίων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τα ΑμεΑ
Για το θέμα των ΚΕΠΑ και των χρονίων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, είχαν σύσκεψη σήμερα 12 Μαρτίου ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ. Στρατούλης με τον πρόεδρο της ΕΣΑμεΑ Ιωάννη Βαρδακαστάνη, τον γ.γ. της ΕΣΑμεΑ Χρήστο Νάστα, τον γ.γ. του υπουργείου Ν. Ρωμανιά και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Από την πλευρά της ΕΣΑμεΑ κατατέθηκαν νομοθετικές ρυθμίσεις που μπορούν να επιλύσουν χρόνια προβλήματα, στρεβλώσεις και αδικίες που έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολλά άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.
Αφορούν στις γνωματεύσεις που εκδίδονται από τα ΚΕΠΑ για την ένταξη των δικαιούχων στα προνοιακά επιδόματα,  με στόχο την απλούστευση των διαδικασιών, ώστε να καταστούν πιο εύλογες και δίκαιες και αναφέρονται αναλυτικά στην επιστολή που παρέδωσαν στον υπουργό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.