ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΠΑΜΑΝΚ

 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας σας προσκαλούν, ενόψει του εορτασμού της 8ης Μαΐου -  Παγκόσμιας Ημέρας Θαλασσαιμίας και των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας, να στηρίξετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή μας που θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου, ώρα 19:30μ.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
 
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 
                                                     
 
"Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!" ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
https://vimeo.com/86689428
 
“ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ” 
                   Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων
 
                               Κυριακή 17 Μαΐου 2015, ώρα 19:30.
 
                                  «Η Παράσταση της Ζωής Σου!»
 
Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας, σας καλεί στην εκδήλωση «Η Παράσταση της Ζωής Σου!», που περιλαμβάνει μουσική και χορό και θα παρουσιαστεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στις 8.00 μ.μ. ακριβώς (προσέλευση 7:30 μ.μ.), στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Η εκδήλωση είναι ευγενική χορηγία του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων, που μαζί με την Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART και τη «Global Arts», ενώνουν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό, με ένα δίωρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η εκδήλωση διοργανώνεται εθελοντικά, με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα, να εμπνεύσει, να συγκινήσει, να ψυχαγωγήσει και να ενισχύσει τον Σύλλογο.
 
Το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων παρουσιάζει την πολύπτυχη δυναμική μουσικοχορευτική εκδήλωση «Η Παράσταση της Ζωής Σου!», την οποία σκηνοθετεί η Πέτρα Τερζή - σύμβουλος ΜΜΕ και φεστιβάλ, Πρόεδρος των Διεθνών Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Γέφυρες» και Κύπρου, του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων και συνιδρύτρια του «Άθλος + Ενέργεια – Σύζευξις Αρχαιολογικών Χώρων»-, και βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα της να δώσει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους ανθρώπους, εμψυχώνοντας συγχρόνως ευπαθείς ομάδες. 
 
Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί σε δεύτερη δημόσια εκτέλεση, Η Πατρίδα, ένα τραγούδι που δημιούργησαν συμμετέχοντες του Α΄ Κύκλου του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων. Νέοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το διεθνές και ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο. 
 
Στο χορευτικό πρόγραμμα θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων Καθενών Ευβοίας "ΕΡΙΑ" και Περαχώρας.
 
Η «Παιδική Χορωδία Ανατολικής Αιγιάλειας», καθώς και χορωδία για μεγάλους, από Ακράτα και Κόρινθο, υπό την Διδασκαλία και Διεύθυνση της καθηγήτριας βιολιού και μουσικού Κορνέλια Βολοσένκο, θα μας χαρίσουν μέσα από ένα μοναδικό μουσικό σύνολο το πιο ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταξίδι.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν και ΑΜΕΑ
 
Θεωρούμε ότι η Τέχνη μπορεί να αλλάξει, να «μεταμορφώσει» εσωτερικά τον άνθρωπο, ελπίδα που, όπως πιστεύουμε, πρέπει να κυριαρχήσει στην αυγή της νέας χιλιετίας, για να «αναγεννήσει εν πλήρη αρμονία» τη ζωή μας. Ευχή μας κάθε μέρα να αποδεικνύεται έμπρακτα ο σεβασμός στη ζωή, με εκδηλώσεις προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Μακάρι να δίνεται η δυνατότητα σε καλλιτέχνες με όραμα, με αγάπη για τον συνάνθρωπο και αφοσίωση σε ιδανικά, να επηρεάσουν, να εμπνεύσουν, να ενώσουν και να αλλάξουν πραγματικά αυτόν τον κόσμο προς το καλό και το αγαθό. Προς αυτή την κατεύθυνση ο «Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας» δραστηριοποιείται για την βελτίωση της ζωής των ατόμων με μεσογειακή αναιμία μέσω της πρόληψης, της θεραπείας, της ενημέρωσης, της φροντίδας και υποστήριξης από το 1985.
 
 


                                             Ταυτότητα της εκδήλωσης


«Η Παράσταση της Ζωής σου!» 
 
Σκηνοθεσία, οργάνωση κι εκτέλεση παραγωγής: Πέτρα Τερζή 
Φωτογραφία-video: Σωκράτης Λαμπρόπουλος 
Ακροάσεις: Πέτρα Τερζή, Σωκράτης Λαμπρόπουλος-εικαστικός, Ελένη Πετροπούλου-ηθοποιός
 
 
Τραγούδι: Κωνσταντίνος Βελιώτης, Κωνσταντίνα Ζαφειράτου, Γιώργος Ιορντάνοβ, Παναγιώτης-Ειρηναίος Καβέτσος, Τερέζα Καζιτόρη, Μιχάλης Καραγιώργης-κιθάρα/φωνή, Ραφαήλ Μπαφέλας, Ίρις-Φιόνα Νικολάου, Γιάννης Ορούτζογλου-πιάνο/φωνή, Αστέρης Πασχαλιάς, Τεό Τσάτσος, Αναστασία Χαρακίδου.
 
 
Χορός: 
1. Χορευτικός Σύλλογος Καθενών "ΕΡΙΑ" - Χοροδιδάσκαλος Δημήτρης Τσοκάνης.
Ιδρύθηκε το 2009 από ανθρώπους που αγαπούν την παράδοση, σκοπός του συλλόγου είναι η διατήρηση των εθίμων του τόπου μας, των παραδόσεων και των παραδοσιακών χορών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο Σύλλογος πέρα από τα μαθήματα παροδοσιακού χορού πραγματοποιεί και μαθήματα αργαλειού και ύφανσης κεντημάτων. Αποτελείται από 100 μελη-χορευτές  από όλες τις ηλικίες.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει έχει τραγούδια & χορούς απο την Νάξο:
1)Ο Σκοπός  του γάμου
2)Πατινάδα 
3)Καλαματιανό
4)Μπάλος
5)Βλάχα 
6)Κοτσάκια
7)Χουζάμ
8)Συρτό
 
2. Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας
Χοροδιδάσκαλος Γιώργος Λιάρος.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας ιδρύθηκε το 1980 με σκοπό την καλυτέρευση και αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων και του χωριού.
Διαθέτει 6 χορευτικά τμήματα και παίρνει μέρος σε παραστάσεις στην Ελλάδα  και στο εξωτερικό,  διατηρώντας πάντα τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση της Περαχώρας από γενιά σε γενιά.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει έχει χορούς και τραγούδια της Περαχώρας:
1) Γιαρέντης (Πάσχα)
2) Παιχνίδι (Καπιστράνα)
3) Άμοιρη (Σατιρικό)
4) Τσάμικος Γυναικείος
5) Τσάμικος Αντρικός
6) Τράτα (Απόκριες)
7) Λειβανατέικος
 
Γραμματεία - Επικοινωνία:  Ελίνα Μαζιώτη (2741-30.30.12, 6972-080.441)
Ιστοσελίδα: cineartfestival.eu
 
Ημερομηνία εκδήλωσης: Κυριακή 17 Μαΐου στις 8:00μ.μ. ακριβώς (7:30μ.μ. ώρα προσέλευσης).
 
Διάρκεια: 120΄, χωρίς διάλειμμα.
 
 
 
Πληροφορίες: 6971966071, 6972080441
 
                                             Χώρος Διεξαγωγής:
         «Αλεξάνδρειο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου»
                                     
0,5 Χλμ. Λεωφόρος Ισθμού – Λουτρακίου,
Τ.Κ. 20300 Λουτράκι
Επικοινωνία:
Τηλ.: (0030) 2744 0 21124
Φαξ.: (0030) 2744 0 69153
 
Προπώληση εισιτηρίων:
Viva.gr, τηλέφωνο κρατήσεων 11876, κατάστημα Viva στο The Mall Athens και Mobile application Viva Wallet.
 
Σημεία πώλησης και εξόφλησης εισιτηρίων:
 
 
2. ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 
Κατάστημα Public,  Δαμασκηνού 45, τ. 8011140000 (και στο tickets.public.gr).
Κατάστημα Seven Spots, Εθνικής Αντιστάσεως 31, τηλέφωνο 27410-81725.
 
3. ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 
Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο
Κατάστημα «ΚΟΡΝΑΡΟΣ», Χατζοπούλου 12, τηλέφωνο 27440-65131

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.