ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Αυτός ο σκύλος οδηγός τυφλών ανθρώπων, αφήνει τον ιδιοκτήτη του. Ο λόγος, θα σας συγκινήσει…

Αυτός ο σκύλος οδηγός τυφλών ανθρώπων, αφήνει τον ιδιοκτήτη του. Ο λόγος, θα σας συγκινήσει…
Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι ο σκύλος οδηγός τυφλών ανθρώπων, που θα γνωρίσουμε στο παρακάτω βίντεο .
Οι τετράποδοι φίλοι μας συχνά μας προσφέρουν πολλά παραπάνω από μια απλή συντροφιά. Έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη σε ανθρώπους με ψυχολογικά τραύματα, και οδηγούν αυτούς που δεν μπορούν να δουν.
Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι ο σκύλος οδηγός τυφλών ανθρώπων, που θα γνωρίσουμε στο παρακάτω βίντεο. Βλέπουμε την καθημερινή συνεισφορά του σκύλου – οδηγού του οποίου η πίστη και η συνεργασία, βοηθάει τον ιδιοκτήτη του να κινηθεί.
Ο σκύλος οδηγεί τον ιδιοκτήτη του σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν αυτή θεωρείται ασφαλής για κάποιον που έχει την όρασή του, είναι πολύ επικίνδυνη για αυτόν που δεν την έχει. Τον βοηθάει να καταλαβαίνει τις γραμμές και τους ανθρώπους και ακόμη του βρίσκει άδειο τραπέζι σε μια καφετέρια, το οποίο και φροντίζει να το κρατήσει κενό μέχρι να παραγγείλει.
Αυτή η διαφήμιση είναι μια σπουδαία ευκαιρία να θυμηθούμε πόσο συνεισφέρουν τα κατοικίδια στις ζωές μας αλλά και στην κοινωνία μας. Αν συμφωνείτε, παρακαλούμε κοινοποιήστε το!
ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.