ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Δράση του Ε.Σ.Κορίνθου για την στήριξη των ευπαθών ομάδων

Δράση του Ε.Σ.Κορίνθου για την στήριξη των ευπαθών ομάδων
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου προτείνει σε όσα καταστήματα – μέλη του επιθυμούν, να συμμετέχουν στη δράση για την στήριξη των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι ).
Με την υλοποίηση της δράσης θα πραγματοποιείται ειδικό ποσοστό έκπτωσης ( το οποίο θα δηλώνεται ξεχωριστά από κάθε κατάστημα ) με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας από τους καταναλωτές, που θα αποδεικνύει ότι ανήκουν στις προαναφερθείσες ομάδες ωφελουμένων.
Τέλος, με αφορμή την επίσκεψη ομάδας φοιτητών από ξένο Πανεπιστήμιο στην πόλη της Κορίνθου την επόμενη εβδομάδα, προτείνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο το ειδικό ποσοστό έκπτωσης που θα πραγματοποιείται για τις ευπαθείς ομάδες από τα καταστήματα, να ισχύει και για τους φοιτητές (μόνο για το διάστημα που θα παραμείνουν στην πόλη μας ) με την επίδειξη  της ειδικής φοιτητικής κάρτας τους.
** Ενδέχεται στους ωφελούμενους της δράσης να προστεθούν μελλοντικά και ειπλέον ομάδες (Φοιτητές Παν. Πελοποννήσου) ανάλογα με τις επαφές που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος με τους τοπικούς φορείς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Β. ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                               Α.ΚΑΪΛΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.