ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: Δράση του Ε.Σ.Κορίνθου για την στήριξη των ευπαθών ομάδων. 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου προτείνει σε όσα καταστήματα — μέλη τοι) επιθυμούν, να συμμετέχουν στη δράση για την στήριξη των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (ΑΜΈΑ, Πολύτεκνοι )*. 
Με την υλοποίηση της δράσης θα πραγματοποιείται ειδικό ποσοστό έκπτωσης ( το οποίο θα δηλώνεται ξεχωριστά από Κάθε κατάστημα ) με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας από τους καταναλωτές, που θα αποδεικνύει ότι ανήκουν στις προαναφερθέντες ομάδες ωφελουμένων. 

Τέλος, με αφορμή την επίσκεψη ομάδας φοιτητών από ξένο Πανεπιστήμιο στην πόλη • της Κορίνθ0'& την επόμενη εβδομάδα„προτείνςταν από τον Εμπορικό-Σύλλογο. Εικόναειδικό ποσοστό έκπτωσης που θα πραγματοποιείται για τις ευπαθείς ομάδες από τα καταστήματα, να ισχύει και για τους φοιτητές (μόνο για το διάστημα που θα παραμείνουν στην πόλη μας ) με την επίδειξη του της ειδικής φοιτητικής κάρτας τους. 
* Ενδέχεται στους ωφελούμενους της δράσης να προστεθούν μελλοντικά και επιπλέον ομάδες (Φοιτητές Παν. Πελοποννήσου) ανάλογα με τις επαφές που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος με τους τοπικούς φορείς . 
Εικόνα
ο 9ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
B.Α.ΚΑϊΛΑΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.