ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Χαρτογράφησαν το κέντρο της πόλης για τα ΑμεΑ

liontaria1
Η άτυπη οµάδα εθελοντών ‘YouthRoads’, µε αφορµή την ολοκλήρωση της Διακρατικής Πρωτοβουλίας Νέων που υλοποίησε στο Ηράκλειο Κρήτης µε τίτλο “ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΙ” πραγματοποιει  παρουσίαση την Παρασκευή και ώρα 13.00 το µεσηµέρι στην Αίθουσα Σεµιναρίων του Τµήµατος Χηµείας του Πανεπιστηµίου Κρήτης.
Η Youthroads είναι μία άτυπη ομάδα νέων που δημιουργήθηκε για να προωθήσει τη συμμετοχή και την ενεργό δράση των νέων σε τοπικό επίπεδο. Το πρόγραμμα «Our own Roads»
Το πρώτο μας σχέδιο ονομάζεται ‘Οur own roads’ και το υλοποιούμε σε συνεργασία με ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Πορτογαλίας, την ADOC.
– Πρόκειται να χαρτογραφήσουμε μια συγκεκριμένη διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της πόλης, προς διευκόλυνση ατόμων με μειωμένη κινητικότητα.
– Τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος που θα καταγράψουμε θα καταχωρηθούν σε μια ηλεκτρονική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που θα μπορεί ο καθένας να κατεβάζει δωρεάν
Πρόκειται για μια Διακρατική Πρωτοβουλία που υλοποιείται ταυτόχρονα στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην πόλη Μπράγκα της Πορτογαλίας και στοχεύει κυρίως στην ένταξη ατόμων με μειωμένη κινητικότητα.
Η χρηματοδότηση της δραστηριότητας έγινε από το Πρόγραμμα της Ε.Ε. ‘Νέα Γενιά σε Δράση’.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών, βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/youthroads . Γίνετε μέλη στο fb group “Our own Roads” ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 69499233566949923356, 69783667906978366790 και 6959880755.

www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.