ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτο! Επίδομα αναπηρίας γιατί είναι αλλεργική στο … wi-fi!

wifi
Ακούγετε απίστευτο όμως είναι πραγματικότητα! Μια 39χρονη γυναίκα θα λαμβάνει μηνιαίο επίδομα αναπηρίας επειδή είναι «αλλεργική» στο… wi-fi!
Συγκεκριμένα η 39χρονη Μαρίν Ρισάρντ έπεισε τους δικαστές ότι πάσχει από μία πάθηση η οποία ονομάζεται ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία και την κάνει «αλλεργική» στα ασύρματα δίκτυα.
Έτσι ένα γαλλικό δικαστήριο αποφάσισε στο εξής να της χορηγείται μηνιαίο επίδομα αναπηρίας ύψους περίπου 700 ευρώ!
Παρόλο που δεν πρόκειται για μία αναγνωρισμένη πάθηση, χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο υποφέρουν από αυτήν την ιδιότυπη «αλλεργία». Γι” αυτόν ακριβώς το λόγο και η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση είναι τόσο σημαντική και ίσως να ανοίξει δρόμους και να δημιουργήσει δεδικασμένο και για άλλους παθόντες.
«Πρόκειται για απόφαση σταθμό», δήλωσε μετά την ανακοίνωση του δικαστηρίου η κα Ρισάρντ, η οποία έχει μετακομίσει σε μία φάρμα χωρίς ηλεκτρισμό σε μία αγροτική περιοχή, προκειμένου να προστατευθεί από τα δυσάρεστα συμπτώματα της πάθησής της.
www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.