ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η πανέμορφη και μικροσκοπική Abigail με Σύνδρομο Down που περιμένει να πεθάνει

baby

Κάθε λεπτό μαζί της αξιοποιούν οι γονείς της πριν τη χάσουν – Δείτε φωτογραφίες
Πρώτα οι Erika και Stephen Jones έμαθαν πως η αγέννητη κόρη τους έπασχε από Σύνδρομο Down. Ενώ προσπαθούσαν να συνηθίσουν στην ιδέα πως η δεύτερη κόρη τους θα χρειαζόταν κάποια ιδιαίτερη φροντίδα- είχαν ήδη τη 2χρονη Audrey- η μοίρα τους έστειλε ένα πολύ πιο ισχυρό χτύπημα: στον υπέρηχο που έκανε στην 30η εβδομάδα της κύησης η γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ διαπιστώθηκε πως το κοριτσάκι είχε έναν καρκινικό όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος δεν θα μπορούσε να εγχειριστεί.
«Οι καρδιές μας ράγισαν, μας γεννήθηκαν πολλές ερωτήσεις και φόβος για το άγνωστο που ερχόταν», έγραψαν οι Erika και Stephen στο φωτογραφικό σάιτ της φίλης τους Mary Huszcza.
Καθώς οι εβδομάδες περνούσαν ο εγκέφαλος του κοριτσιού μεγάλωνε αφύσικα με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο να γεννηθεί με καισαρική.
Στις 5 Αυγούστου, περίπου μία εβδομάδα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία οι ωδίνες άρχισαν για την Erika και το επόμενο πρωί η οικογένεια καλωσόρισε την πανέμορφη Abigail Noelle Jones.
Οι γονείς περίμεναν πως το μωρό τους θα πέθαινε σύντομα μετά τη γέννα αλλά η Abigail τους εξέπληξε.
«Κινείται, ανοίγει τα μάτια της, βγάζει φωνούλες, βγάζει τη γλώσσα της, πιάνει τα δάχτυλά μας και κάνει όλα όσα κάνει κάθε μωρό», έγραψαν στο σάιτ, «ξεπέρασε κάθε προσδοκία».
Παρά την εμφάνιση της Abigail, που δείχνει υγιής, η Εrika και ο  Stephen ξέρουν πως ο χρόνος τους με την κορούλα τους είναι περιορισμένος καθώς μια μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε πως ο όγκος στον εγκέφαλό της παραμένει.
Λόγω της ηλικίας της η χημειοθεραπεία αποκλείεται, γράφει η Daily Mail, ενώ και το χειρουργείο θεωρείται χωρίς νόημα λόγω του προχωρημένου σταδίου και της επιθετικότητας του καρκίνου.
«Ο νευροχειρουργός μας πρότεινε να πάρουμε την Abigail σπίτι και να τη γεμίσουμε αγάπη», έγραψαν οι γονείς στο μπλογκ.
Κι αυτό ακριβώς έκαναν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. «Τη γεμίζουμε φιλιά, την πλημμυρίζουμε με αγάπη και αυτό θα κάνουμε κάθε στιγμή που έχουμε μαζί της», λένε.
Η φωτογράφος φίλη του ζευγαριού φωτογράφισε τη ζωή τους με την  Abigail και τον πολύτιμο χρόνο που έχει η τετραμελής οικογένεια με τα δύο παιδιά.
«Δεν θέλουμε να χάσουμε την κόρη μας. Θέλουμε να τη δούμε να γελά, να χορεύει, να μαλώνει με την αδελφή της, να μαθαίνει ποδήλατο, να πηγαίνει στο σχολείο… Θέλουμε να δούμε τη ζωή της. Όμως το πιθανότερο είναι πως η ζωή της όλη θα είναι μερικές εβδομάδες ή μήνες και πάντως όχι χρόνια. Οι καρδιές μας πονούν για το χρόνο που δεν θα έχουμε μαζί της», έγραψαν οι δύο γονείς.
Οι Joneses λένε πως στηρίζονται μόνο στη πίστη τους στο Θεό για να τους βοηθήσει να περάσουν αυτή τη δοκιμασία.
baby01baby02baby03baby04baby05
baby06

baby07
baby08
baby09
baby10
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.