ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Συμπεράσματα από το 8ο Συνέδριο Μικρών Νησιών

Αποτέλεσμα εικόνας για εσαμεα

Μικρά Νησιά και Άτομα με Αναπηρία
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μικρών Νησιών με τίτλο «Η βιωσιμότητα των κοινωνιών των μικρών νησιών», το τριήμερο 15-16-17 Απριλίου, στις Σπέτσες, που συνδιοργάνωσαν η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών, υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής και Οικονομικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ), του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Δήμου Σπετσών.
Χαιρετισμό και ομιλίες απεύθυναν ο Έλληνας πρόεδρος της ΕΟΚΕ Γιώργος Ντάσης, ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης, πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ., του European Disability Forum και μέλος της ΕΟΚΕ, ο η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο γενικός γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Θεοτοκάς, ο δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης. ο πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών Ελευθέριος Κεχαγιόγλου κλπ.
Ομιλίες παρέθεσαν επίσης πλήθος ακαδημαϊκών, επιστημόνων, στελέχη της αυτοδιοίκησης, του αναπηρικού κινήματος κ.α.
Τα συμπεράσματα επισυνάπτονται.
Φωτογραφίες από το Συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.