ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η φωτογραφία μου
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 54, ΤΚ 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΤΗΛ/ΦΑΞ 2741083362 (ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1ος ΟΡΟΦΟΣ), Greece
«Δεν μπορεί κανείς, να θεσμοθετήσει νομικά ηθικούς νόμους, αλλά μπορεί να κατευθύνει τη συμπεριφορά. Οι επιταγές του νόμου δε μπορούν να μεταβάλουν τα αισθήματα αλλά μπορούν να αποτελέσουν ένα φραγμό για όσους δεν έχουν αισθήματα» ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Μωρό θαύμα! Γεννήθηκε 23 εβδομάδων και έζησε!

bab

Κι όμως γίνονται θαύματα! Ο Connor Walkow είναι ένα από αυτά, καθώς γεννήθηκε στις 23 εβδομάδες και κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή!
Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί τον έβαλαν σε έναν… κατεψυγμένο υπνόσακο με πολυαιθυλένιο, ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες παρόμοιες με αυτές μέσα στη μήτρα.
Ο Connor ήταν καλυμμένος από το λαιμό και κάτω στον υπνόσακο, για να αυξήσει τις πιθανότητες να κρατηθεί ζωντανός.

Οι γιατροί είχαν ξεκαθαρίσει στη μητέρα του ότι δεν επαναφέρουν στη ζωή βρέφη κάτω των 24 εβδομάδων κύησης, αλλά της είπαν ότι θα προσπαθήσουν σε περίπτωση που το μωρό έχει ελπίδες να ζήσει. Έτσι κι έγινε.
Του έκαναν τρεις εγχειρήσεις για διάτρηση εντέρου, μηνιγγίτιδα, χρόνια πνευμονική νόσο και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Επίσης, υποβλήθηκε σε επέμβαση με λέιζερ στα μάτια, καθώς δεν είχαν αναπτυχθεί σωστά.
Ο Connor πέρασε επτά μήνες στο νοσοκομείο της Οξφόρδης και τελικά τα κατάφερε, γιορτάζοντας αυτόν το μήνα τα πρώτα του γενέθλια!
ΠΗΓΗ: Mirror  //  newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ γραψτε το σχόλιο σας. Πολιτικά, Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν έχουν θέση σε αυτό το site και θα διαγράφονται.